Velg en side

Bokbamsejubileum 2011

Bokbamsen 2001 – 2011!

23. november 2011 feiret vi bokbamsetilbudets 10 år med jubileumsforestillingen «Bamse».

kronet bamse23. november 2011 var nærmere 200 barn samlet i Festsalen i rådhuset for å feire at Bokbamsen fylte 10 år. Det ble sunget bursdagssang for Bamse, og i anledning dagen hadde vi laget til en festforestilling ved navn «Bamse». Forestillingen var en slags stor versjon av Bokbamsens 2-årsbeøk, og tok for seg handlingen i gaveboka til 2-åringen: «Bamse». Denne gangen var imidlertid både bamse, møbler og utstyr i full størrelse.

Barna har alltid vært Bokbamsens nærmeste samarbeidspartnere og største fans, så det var veldig hyggelig at så mange hadde tatt turen denne dagen. Festsalen var pyntet med flotte kunstverk fra flere av barnehagene i kommunen, og barna selv pyntet opp lokalet ytterligere. Trollstua barnehage hadde dessuten laget en bursdagskrone til Bamse slik at han så ut som et ekte bursdagsbarn under hele feiringen.

jubileumI 10 år har Bamse vært med Bokbamsen og lest, fortalt eventyr og sunget med barna. Denne dagen skulle derfor Bamse få sitte og se på mens forestillingen «Bamse» ble vist frem. Biblioteksjefen selv; Anne Foss, var stand-in for den ekte bamsen. Barna syntes det var gøy med en så stor bamse.

Det ble en hyggelig feiring, og det hele ble avsluttet med saft og boller til glade barn. Litt ekstra stas var det at vi fikk gratulasjonskort med gode ønsker fra den opprinnelige Boknallen fra Markaryd i Sverige; Birgit Borg. Uten Markaryd og Boknallen der, ville ikke Øvre Eiker ha fått sin Bokbamse.