Velg en side

Fra 1 år

Bøkene om Minsten

av Mervi Lindman

I disse bøkene møter vi Minsten som liker å nusse, klappe seg på magen og gjøre slikt som små barn gjør. Enkle, gode og igjenkjennbare bøker for de aller minste skrevet av illustratøren bak bøkene om Ingrid.

 

 

Bøkene om Baby

av Leslie Patricelli

Disse bøkene er svært enkle, men likevel fulle av humor og innhold. De omhandler smokk, potte, mat og æsj og det de minste er mest opptatt av. Utformet i slitesterk kartong.

 

 

 

Bøkene om Lille Kanin

av Ingrid Erøy Fagervik

Bøkene om Lille Kanin har svært tydelige, klare illustrasjoner og en enkel tekst på rim. Lille Kanin er kjent fra merkevareserien Blafre. Søte bøker for de små. Utformet i slitesterk kartong.

 

 

Bøkene om Lille Mus

av Martina Badstuber

I bøkene om Lille Mus ser man nærmere på hus, tall, årstider og ord. Koselige illustrasjoner i behagelige farger. Utformet i slitesterk kartong.

 

 

 

Bøkene om Babblarna

av Anneli Tisell

Babblarna er en gjeng fargerike, glade figurer. Bøkene om dem er skrevet med tanke på språktrening for de minste. Her trenes begreper og ord. Klare, enkle, fargerike illustrasjoner følger knapp tekst. Noen av bøkene er utformet i kartong, andre er innbundet. Det er også laget mange korte tegnefilmer om Babblarna.

 

 

Enkle småbøker om Mamma Mø og Kråka

av Jujja Wieslander og Sven Nordqvist

Det er flere enkle bøker om Mamma Mø og Kråka med svært enkel tekst og klare illustrasjoner. Stemningen og humoren fra de lengre bøkene er ivaretatt. Bøkene kommer i slitesterk kartong.

 

 

Enkle bøker om Ingrid og Ivar

av Katerina Janouch og Mervi Lindman (ill.)

Disse bøkene trener ord og begreper og er utformet i slitesterk kartong. Den svært enkle teksten og de koselige illustrasjonene er holdt i samme stil som bøkene for de bittelitt eldre.

 

 

 

Mollys-fly1

Enkle småbøker om Molly

av Lucy Cousins

De nye bøkene om Molly Mus kommer nå i slitesterk kartong, noe som gjør dem godt rustet for møtet med de aller ivrigste av våre små lesere. Fortellingene om Molly er enkle og fine og er fortsatt svært populære blant de minste av våre lesere.

 

Bøkene om Pål

av Barbro Lindgren og Eva Eriksson (ill.)

Disse bøkene ble første gang utgitt i 1986, men er nå trykket opp på nytt i små, kartonerte utgaver. Dette er svært enkle og humoristiske pekebøker om Pål, og handler om ham og de nære ting rundt ham; smokk, potte, balje, leker, bamser og dyr. Nynorsk tekst.

 

 

Layout 1

Bøkene om Lars

av Svein Nyhus

Lars er en glad gutt. I boken «Lars sier hei!» sier han hei til sola, til tærne, til  skoene, til katten, hei til alt. Men så møter han en stor hund, og da må han nok si ha det også.
Bøkene om Lars er enkle, fine pekebøker med stor grad av gjenkjennelse for de små.

 

 

moi-om-kvelden

Bøkene om Moi

av Endre Lund Eriksen

Det lille monsteret Moi bor i Dunderly sammen med de andre monsterne (www.dunderly.no). Hun er som små flest, og finner på mye morsomt. Søte bøker i slitesterk kartong.

 

 

Den lille larven Aldrimett/ Den lille musa leter etter en venn/ Den veldig travle edderkoppen

av Eric Carle

Tre tidløse og populær klassikere med enkle bilder, enkel tekst og gjentakelser. Her er det mange nyttige begreper og ord som læres underveis.

 

 

tassen

Bøkene om Tassen

av Eric Hill

Tassen er fortsatt en svært populær hund, og bøkene om ham finnes i mange varianter. Fra de enkleste pekebøker til morsomme klaffebøker. Tassen fenger fortsatt!

 

 

pappas briller

De enkleste bøkene om Peppa Gris

Den sjarmerende grisefamilien til Peppa og Georg er godt kjent også fra barne-tv. Flere av bøkene er laget i slitesterk kartong, og kommer i ulike varianter, både med og uten klaffer. De enkleste av dem passer fint for de aller minste.