Velg en side

Fra 1 år

Bøkene om Minsten

av Mervi Lindman

I disse bøkene møter vi Minsten som liker å nusse, klappe seg på magen og gjøre slikt som små barn gjør. Enkle, gode og igjenkjennbare bøker for de aller minste skrevet av illustratøren bak bøkene om Ingrid.

 

 

Bøkene om Baby

av Leslie Patricelli

Disse bøkene er svært enkle, men likevel fulle av humor og innhold. De omhandler smokk, potte, mat og æsj og det de minste er mest opptatt av. Utformet i slitesterk kartong.

 

 

Bøkene om Pål

av Barbro Lindgren og Eva Eriksson (ill.)

Disse bøkene ble første gang utgitt i 1986, men er nå trykket opp på nytt i små, kartonerte utgaver. Dette er svært enkle og humoristiske pekebøker om Pål, og handler om ham og de nære ting rundt ham; smokk, potte, balje, leker, bamser og dyr. Nynorsk tekst.

 

 

Mollys-fly1

Enkle småbøker om Molly

av Lucy Cousins

De nye bøkene om Molly Mus kommer nå i slitesterk kartong, noe som gjør dem godt rustet for møtet med de aller ivrigste av våre små lesere. Fortellingene om Molly er enkle og fine og er fortsatt svært populære blant de minste av våre lesere.

 

Kråka sier nei!

av Jujja Wieslander og Sven Nordqvist

Kråka mener at en ku ikke skal gjøre så mye rart som det Mamma Mø ønsker. Men så må man jo ha det litt gøy også, så til slutt sier han ja. Enkel og fin bok om Mamma Mø i slitesterk kartong.

 

 

Layout 1

Bøkene om Lars

av Svein Nyhus

Lars er en glad gutt. I boken «Lars sier hei!» sier han hei til sola, til tærne, til  skoene, til katten, hei til alt. Men så møter han en stor hund, og da må han nok si ha det også.
Bøkene om Lars er enkle, fine pekebøker med stor grad av gjenkjennelse for de små.

 

 

moi-om-kvelden

Bøkene om Moi

av Endre Lund Eriksen

Det lille monsteret Moi bor i Dunderly sammen med de andre monsterne (www.dunderly.no). Hun er som små flest, og finner på mye morsomt. Søte bøker i slitesterk kartong.

 

 

Den lille larven Aldrimett/ Den lille musa leter etter en venn/ Den veldig travle edderkoppen

av Eric Carle

Tre tidløse og populær klassikere med enkle bilder, enkel tekst og gjentakelser. Her er det mange nyttige begreper og ord som læres underveis.

 

 

tassen

Bøkene om Tassen

av Eric Hill

Tassen er fortsatt en svært populær hund, og bøkene om ham finnes i mange varianter. Fra de enkleste pekebøker til morsomme klaffebøker. Tassen fenger fortsatt!

 

 

pappas briller

Bøkene om Peppa Gris

Den sjarmerende grisefamilien til Peppa og Georg er godt kjent også fra barne-tv. Bøkene er laget i slitesterk kartong, og kommer i ulike varianter, både med og uten klaffer. De enkleste av dem passer fint for de aller minste.